گوگل در حال توسعه‌ پیام رسان موبایلی Hangouts برای رقابت با WhatsApp است!

فیس‌بوک سال گذشته اقدام به خرید سرویس پیام‌رسان واتس‌اَپ کرد که در همان زمان نیز شاهد انتشار اخباری در موردارائه‌ی پیشنهاداتی توسط گوگل به این کمپانی بودیم. حال اخباری در مورد تلاش‌های گوگل برای توسعه‌‌ی یک سرویس پیام‌رسان بنام “Hangouts” به گوش می‌رسد و به‌نظر می‌رسد گوگل درصدد عرضه‌ی این سرویس در بازار‌های در حال توسعه است.

براساس گزارش اکونومیک تامیز، غول اینترنتی دنیا در حال برنامه‌ریزی و توسعه‌ی سرویس پیام‌رسانی برای رقابت با واتس‌اپ در سال آتی میلادی است. البته باید به هنگ‌اوتز به‌عنوان سرویس پیام‌رسان گوگل اشاره کرد که نتوانسته فروغ چندانی را به دست آورد، چراکه از نظر برخی از کارشناسان لزوم استفاده از حساب‌کاربری گوگل منجر به عدم استقبال کاربران از این سرویس شده است.

اطلاعات منتشر شده حکایت از این دارند که گوگل این سرویس را برای رقابت با واتس‌اپ بصورت رایگان در اختیار کاربران قرار خواهد داد. چنین تلاش‌هایی از سوی گوگل نشان از واقعیت پیشنهاد این کمپانی برای خرید واتس‌اپ دارد. سال گذشته فیس‌بوک موفق شد تا این سرویس را با پرداخت مبلغی بسیار بالا برابر ۱۹ میلیارد دلار از آن خود کند.

شاید انتشار چنین اخباری نشان از پذیرش شکست در ارائه‌ی سرویس‌های حول شبکه‌های اجتماعی از جانب گوگل بوده و از این‌رو این کمپانی درصدد دستیابی به موفقیت در سایر حوزه‌ها چون اپلیکیشن‌های پیام‌رسان است.

گوگل برای حضور در بازار‌های کشور‌های در حال توسعه برنامه‌ریزی کرده و در این راستا مدیر محصولات گوگل به‌منظور آماده‌سازی و امکان‌سنجی بازار هدف راهی هندوستان شده است.

Hangouts نیز اپلیکیشن جدید گوگل برای مکالمه صوتی و تصویری می باشد. این اپلیکیشن تمامی امکانات سرویس‌های مشابه را داراست و دقیقا با تمامی سرویس‌های گوگل منطبق شده است. از هنگ‌اوتس به راحتی می‌توانید برای کارهای شخصی یا اداری خود استفاده کنید و مطمئن باشید تمامی اطلاعات و ارتباطات شما تا هر وقت که بخواهید محفوظ خواهند ماند، تا در مراجعات بعدی در دسترش شما باشند. با هنگ‌اوت به راحتی قادر خواهید بود با دوستان و آشنایان خود مکالمه تصویری یا نوشتاری داشته باشید. امکان مکالمه تصویری چند نفره نیز وجود دارد.

سرویس جدید هنگ‌اوت قرار است جایگزین سرویس های محبوب و دوست داشتنی همچون: گوگل‌تاک، مسنجر گوگل پلاس و نسخه‌ی اصلی سرویس گفت‌وگوی ویدیویی هنگ‌اوت در گوگل پلاس شود. بهتر است بگوییم هنگ‌اوتس جانشین تمام محصولات ارتباطی گوگل است. هنگ‌اوتس جدید اساساً یک نرم‌افزار ارسال پیام است و در رده‌ی مسنجرهایی مثل اسکایپ، WhatsApp یا فیس بوک مسنجر قرار می‌گیرد، اما تغییرات و مزایای خاص خود را دارد.

در هنگ‌اوت به جای لیست دوستان، لیست آخرین مکاتبات نمایش داده می‌شود، لذا از این منظر با گوگل تاک فرق می‌کند. در این نرم‌افزار هر یک از مکاتبات نام خاص خود را دارند، درست مثل یک چت‌روم، برای هر مکاتبه‌ای می‌توان برچسبی به شکل یک نام یا یک عکس انتخاب کرد. گوگل می‌گوید برای هنگ‌اوتس بیش از ۸۵۰ عدد (شکلک) به صورت دستی طراحی شده است. در هنگ‌اوتس جدید هم مثل نسخه‌ی اصلی آن می‌توان یک مکاتبه را به گفت‌وگوی ویدیویی با نهایتاً ۱۰ نفر تبدیل کرد.

حالا باید دید آیا گوگل در این میدان رقابت کاری از پیش خواهد برد و یا همانند گوگل پلاس در برابر فیسبوک عقب خواهد ماند! نسخه اولیه این پیام رسان از اینجا نیز قابل دانلود و استفاده است.

اخبار فناوری اطلاعات و ارتباطات ایران – آفاوا