شفاف سازی سازمان بهداشت جهانی در خصوص خطر بالای گوشت قرمز برای ابتلا به سرطان روده

فراورده‌های گوشتی

دوشنبه‌ی هفته گذشته، آژانس تحقیقاتی سرطان سازمان بهداشت جهانی با انتشار خبری مبنی بر اینکه فرآورده‌های گوشتی نظیر ژامبون، سوسیس و حتی گوشت قرمز عامل ابتلا به سرطان هستند، بسیار خبرساز شد. پنجشنبه‌ی هفته‌ی قبل نیز، سازمان بهداشت جهانی برای پاسخ به جنجال‌های ایجاد شده و شفاف سازی در خصوص گزارش آژانس تحقیقاتی سرطان،  اقدام به شفاف سازی کرد. با توجه به مصرف بالای گوشت قرمز در کشور و همچنین بالا رفتن نرخ ابتلا به سرطان، با زومیت همراه باشید تا نگاهی به دلایل انتشار این گزارش و روشنگری صورت گرفته در این خصوص داشته باشیم.

اخبار – زومیت – زومیت